Fazuľová nátierka

katka15 - bez fotkykatka15, 16. augusta 2015
Fazuľová nátierka
Foto: katka15

Ahojte, chcela by som sa s vami podeliť o jeden naozaj výborný a jednoduchý recept, ktorý mám od svojej sestričky:). Fazuľová nátierka je priam Zobraziť celý popisAhojte, chcela by som sa s vami podeliť o jeden naozaj výborný a jednoduchý recept, ktorý mám od svojej sestričky:). Fazuľová nátierka je priam famózna, väčšinou ju pripravujem na tzv. Vianočné večery pred TV, no tiež ju môžte pripravovať kedy len máte chuť:). Chuťou príde ako biftek a už len kvôli tomu sem tento recept dám. Dúfam, že vám bude chutiť rovnako ako mne. Dobrú chuť! ♥

5 minút
príprava

Suroviny

1 konzerva
1 ČL
1 ČL
1-2 ČL
1 ČL
1 ks menšia




Postup

  1. 1

    Takže, fazuľu spolu s 1 dl šťavy z konzervy vylejeme do mixéra, pridáme 1 kl kečupu, 1 kl horčice, no tí, ktorí veľmi nemusia horčicu a kečup ju pridávať nemusia, ide len čiste o výraznejšiu chuť :) Osolíme, okoreníme, pridáme na jemno nakrájanú štvrtinu cibule, poriadne vymixujeme. Za ten čas, čo mixujeme si môžeme vložiť chlebík do hriankovača. Ak je všetko hotové, stačí chlebík natrieť poriadnou dávkou nátierky a vychutnávať :) Z mojej strany všetko. DOBRÚ CHUŤ! :)

Diskusia k receptu

mariamka
taky falosny "tatarak", moze byt chutna, uz som robila obdobne veci zo strukovin, mozno este cesnak a nieco csipes, tamten 1 ks fazule v surovinach bude asi malo :)
izabella929
robila som z varenej fazule pagáčiky, aj ako plnku do zákuskov..aj ako nátierka musí byť zaujímavá a chutná.-)
používateľ nemá avatar
plk
plk
No tak teda...
... dnes rano som si precital tento recept a teraz vecer po praci aj vyskusal. Mal som plechovku pecenych fazul (z lidl-u, neviem ake ste pouzili Vy) a skusil presne podla Vasho recepisu :-). Vyborne!

Ked bolo skoro dopoly zjedene, pridal som na tvrdo uvarene vajicko (pozostatok z ranajok), necely strucik cesnaku (kvoliva pikantnemu "smradku" :-) - cesnak mam rad), "za orech" masla a...
... tiez "perfis". Jednoduche, rychle, chutne, jednohrncove - co je u mna velke plus.

Vas povodny recept, Katka15, je aspon u mna za 1 s * (s hviezdickou). A ten moj dodatok? Kto chce, nech vyskusa. Aj ked to je uz nieco ine.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia