Foto: maribe
Sírovcové fašírky sú novinkou našej mamičky a ideálnym spôsobom, ako minúť aj nie práve najmäkší a najčerstvejší sírovec.
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sírovec nadrobno pomelieme na mäsovom mlynčeku. Suché rožky namočíme na chvíľu do mlieka. Po chvíli ich vyberieme a vymačkáme, aby neboli príliš mokré. Zmiešame so sírovcom.
- 2
Na oleji speníme cibuľu. Pridáme ju do sírovca. Do zmesi pridáme rozotretý cesnak, vajcia a koreniny.
- 3
Vytvarujeme fašírky, obalíme ich v strúhanke a vyprážame na oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@maribe , ten sírovec pred použitím dúfam varíte. mal by sa aspoň polhoďku variť. a takýto uvarený a pomletý sa dá výborne mraziť, je to potom vynikajúci polotovar. :-))