Fašírka s hríbmi

redakcia - fotkaredakcia, 23. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Cibuľu osmažíme na masle, pridáme hríby, soľ a podusíme.

  2. 2

    Bravčové mäso pomelieme s namočenou žemľou, pridáme huby, korenie, vajcia, posekanú petržlenovú vňať a premiešame.

  3. 3

    Dáme v celosti do pekáča, obložíme tenkými plátkami anglickej slaniny, zalejeme šľahačkou a pečieme asi 40 minút.

Diskusia k receptu

Vymazať
58vlasta
Podobne robím malé fašírky, ale s osmaženými nakrájanými šampiňónmi. tiež chutné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia