Suroviny
600 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
200 ml |
|
150 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
400 g |
|
70 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na masti opečieme nakrájané bravčové plece. Pridáme najemno nasekanú cibuľu a urestujeme ju. Posypeme ju mletou paprikou a zalejeme vývarom. Mäkké mäso vyberieme a do základu dáme rozvariť nastrúhaný zemiak.
- 2
Varíme asi 20 minút. Šťavu precedíme a zjemníme smotanou.
- 3
Nakoniec zavaríme pokrájané jablká a dochutíme majoránom a korením.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu