Farfalle s tuniakovo-rajčinovou omáčkou

Autor receptu: izabella929

Rada robím recepty, ktoré nevyžadujú dlhú úpravu a ešte sú aj vynikajúce.Medzi také patrí aj toto jedlo.

2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji si osmažím pokrájanú cubuľu.Na cibuľu dám starilizované lečo a prilejem hneď aj rajčinový pretlak.Počas varenia pridám bazalku, mleté čierne korenie a čubricu.Nakoľko sú všetky suroviny už hotové, nie je potrebná dlhá príprava.Povarím približne 10 minút a pridám tuniaka z konzervy a jedlo odstavím.Nechám si zovrieť vodu na cestoviny farfale v osolenej vode ich uvarím.Uvarené cestoviny vyberiem na taniere, polejem tuniakovo-rajčinovou omáčkou.