Farfalle light

vanesa9 - fotkavanesa9, 11. augusta 2014
Farfalle light
Foto: vanesa9

Rýchle a chutné jedlo :-)

2
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 PL
200 g
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
 (grana padano)
štipku
štipku




Postup

  1. 1

    V osolenej vode si uvaríme cestoviny (ja som dala Farfalle, ale môžu byť aj iné). Na olivovom oleji si osmažíme na kolieska nakrájaný pór. Po chvíli pridáme na panvicu nakrájané paradajky alebo cherry paradajky aj spolu s olivami, bazalkou, oreganom a chvíľu podusíme. Keď paradajky pustia šťavu, pripravenú zmes vylejeme na cestoviny a posypeme postrúhaným parmezánom. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia