Foto: katkaszaboova
Tento dezert je asi najjednoduchší na prípravu, aký poznám, a výsledok je pritom veľmi chutný. Môj manžel aj syn ho zbožňujú, tak ho v Zobraziť celý popisTento dezert je asi najjednoduchší na prípravu, aký poznám, a výsledok je pritom veľmi chutný. Môj manžel aj syn ho zbožňujú, tak ho v poslednom čase robievam dosť často.
porcií
príprava
Suroviny
2 ks |
|
2 ks |
|
200 g |
|
asi balíček (detské,cukrárenské... aké sa doma nájdu) |
|
asi 2-3 dl |
|
na posypanie |
|
Postup
-
1
Nátierkové maslá vymiešame s práškovým cukrom. Vyšľaháme smotany a obe masy spojíme.
- 2
Piškóty namočíme do studenej nesladenej kávy a rozložíme na dno tortovej formy.
- 3
Natrieme na ne polovicu krému, dáme ďalšiu vrstvu namočených piškót, a na vrch natrieme zvyšok krému. Posypeme grankom a dáme do chladničky stuhnúť (najlepšie cez noc). Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Mám ešte veľa dobrých receptov, doteraz som ale nefotila pri varení -pečení... odteraz sa to zmení :)
vyzerá to výborne ,rada vyskúšam
S práškovou som ešte neskúšala, ale keď niekto chce experimentovať, tak prosím, fantázii sa medze nekladú :) potom napíšte, ako to dopadlo! :)
,a veruže som to už dlhšie nerobila,dík za pripomenutie.:-)