Extra silná, exclusiv cesnaková nátierka podľa Jazerskej rodiny.
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tvrdý syr nastrúhame na najmenšom strúhadle, pretlačíme doň cesnak a pridáme všetky ostatné ingrediencie a štipku soli. Pokiaľ nemáme otvorenú majonézu, nahradíme tatárskou a naopak, ak nemáme tatársku, môžme ju nahradiť majonézou.
- 2
Všetko spolu poriadne premiešame s vidličkou.
- 3
Hotovú nátierku na hrubo natierame na jednohubky z rožkov (prípadne aj kombinácia s paprikovými Tuc krekrami je skvelá) a zdobíme nakrájanou rôznofarebnou paprikou a cherry paradajkamy. Dobrú chuť.
- 4
Pomazánka vystačí pri hrubom natieraní na 10 rožkov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu