Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
Suroviny
1 kg
50-70 dkg
1 KL
20 ml
1 ks
Postup
1
Dyňu očistíme a nastrúhame,pridáme kyselinu citrónovú,3ťavu z citrónu,gustin a varíme s cukrom,nakoniec pridáme ananásovú esenciu asi 20 ml dobre premiešame a plníme do pohárov horúce a zavíčkujeme.
recept vyborny len nie som si istá čomu vravíte dyňa.U nás je dyna červený melon a tomu čo sadíme doma zas tekvica ktorá sa varí na prívarok s kôprom tak nerada by som niečo pokazila dakujem
Ano, škrob, ale pod názvom Gustin ho iste poznajú viaceré gazdinky, majú ho všade. Druhý je Solamyl ( jeden kukuričný, druhý zemiakový).A dobrá by bola možno tekvica Hokaidó, alebo iná podobná, oranžová.
Diskusia k receptu