Foto: chopard
Recept je z knihy "Recepty zo života" a tiež som ho objavila tu niekde na vareche..
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najskôr si zbavíme kura kože a rozporcujeme si ho.
- 2
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak, nakrájané šampiňóny, soľ, rascu, korenie, všetko chvíľu popražíma a vložíme kuracie mäso.
- 3
Mäso chvíľu opražíme a podlejeme vodou. Dusíme kým nie je mäso mäkké.
- 4
Mäkké mäso vyberieme. K šťave v hrnci pridáme konzervu paradajok (môžte použiť aj čerstvé paradajky)..zahustiíme hladkou múkou rozmiešanou v troche vody. Necháme prejsť varom vložíme späť mäso a hotovo. Podávala som s ryžou basmati ale zvoľte čo komu chutí... Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu