Dusená čínska kapusta na rasci

bannanni - fotkabannanni, 5. februára 2014

Obsahuje veľa vit. C, E, niacín, železo, kys. listová, vit. B2

2-3
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1/2 hlávky
2 PL
2 PL
2 šálky




Postup

  1. 1

    Kapustu nakrájame na jemné rezance a opražíme na troche oleja s rascou. Občas pomiešame. Asi po 5 min. pridáme šampiňóny nakrájané na plátky.

  2. 2

    Podlejem trochou vody a dusíme do zmäknutia šampiňónov, aby kapusta zostala chrumkavá.

  3. 3

    Odstavíme, osolíme a IHNEĎ podávame s celozrnným pečivom, lebo zlostné pohľady rodinných príslušníkov sa menia na hubové polievky. :-)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia