Dubáky v jadierkovom trojobale

Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 24. júna 2012
Dubáky v jadierkovom trojobale
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1000 g
100 g
50 g
1 ks
150 ml
100 g




Postup

  1. 1

    Čerstvé dubáky očistíme, umyjeme, osolíme, obalíme v múke, vajíčku a strúhanke zmiešanej s nasekanými tekvicovými jadierkami.

  2. 2

    Obalené dubáky vypražíme na rozpálenom oleji. Podávame s čerstvou rukolou.

Diskusia k receptu

turistka
Túto špecialitu sme často jedli na prázdninách na chate, len tak rozvoniavalo a čakali sme, kedy sa vypražia a tak väčšie hríby robievam vždy, keď je sezóna. Sú lepšie než rezne-mňam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia