Foto: krasomil
Našol mi v leše dakus dubakov, v ľadničke včerajšu ryžu a sáčok mraženej želeniny.
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tak vyžiraju v našim leše perše lúčne dubáky.
-
2
Na oľeju opečeme cibuľu a na veľke falaty narubane dubaky.
-
3
Posoľime, popoprime a nasypeme červenej paprigy. Šicko spolu podušime.
-
4
Vecka pridame želeninu, premišame a dokopy podušime.
-
5
Do hotovoho vysypeme uvarenu ryžu a poriadne premišame. Prajem dobrú chuť!
P.S. To kde si hovoril, že sú tie lúky.....????:-))
Tiež chodievame na huby.Tiež aspoň raz si urobíme chutné dubákové jedlo.Pekný recept.
Dúfam že toto leto budem môcť pridať foto s vlastnoručne nazbieranými dubákmi. :-))
Recept výborný !