Dotárska kapsa

jazycnica - fotkajazycnica, 20. júna 2012

Suroviny

800 g
120 g
200 g
80 g (bez nálevu)
120 g
80 g
80 g
80 g




Postup

  1. 1

    Karé pokrájame na 200 g rebierka, do ktorých spravíme otvor - vrecko. Do každého otvoru vložíme syr, šunku, kapiu a cibuľu pokrájanú na kolieska.

  2. 2

    Vrecko uzavrieme ihlou a rebierka osolíme, okoreníme, pomúčime a opečieme na rozohriatej masti.

  3. 3

    Potom ich vložíme do cibuľového základu, zalejeme vodou, pridáme pretlak a dusíme. Udusené rebierka vyberieme, základ poprášime múkou, chvíľu povaríme a šťavu scedíme.

  4. 4

    Rebierka podávame poliate šťavou a so zemiakovými hranolčekmi.

  5. 5

    Dobrú chuť. :)

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
dry
dry
Prečo šťavu cediť? Ja vždy mixujem ponorným mixerom.
evanaaa
Podobnú drotársku kapsu som už robila, je to dobré jedlo, dá sa aj vyprážať.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia