Dotárska kapsa

jazycnica - fotkajazycnica, 20. júna 2012

Suroviny

800 g
120 g
200 g
80 g (bez nálevu)
120 g
80 g
80 g
80 g

Postup

  1. 1

    Karé pokrájame na 200 g rebierka, do ktorých spravíme otvor - vrecko. Do každého otvoru vložíme syr, šunku, kapiu a cibuľu pokrájanú na kolieska.

  2. 2

    Vrecko uzavrieme ihlou a rebierka osolíme, okoreníme, pomúčime a opečieme na rozohriatej masti.

  3. 3

    Potom ich vložíme do cibuľového základu, zalejeme vodou, pridáme pretlak a dusíme. Udusené rebierka vyberieme, základ poprášime múkou, chvíľu povaríme a šťavu scedíme.

  4. 4

    Rebierka podávame poliate šťavou a so zemiakovými hranolčekmi.

  5. 5

    Dobrú chuť. :)

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
dry
dry
Prečo šťavu cediť? Ja vždy mixujem ponorným mixerom.
evanaaa
Podobnú drotársku kapsu som už robila, je to dobré jedlo, dá sa aj vyprážať.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha