Domáci chlieb

olinka12 - fotkaolinka12, 15. januára 2010
Domáci chlieb
Foto: olinka12

V dedine kde byvam mám cestu do obchodu bez chodníka, aby sme nemuseli ryskovať tak sme sa rozhodli pre kúpu domácej pekárne.Zo začiatku to Zobraziť celý popisV dedine kde byvam mám cestu do obchodu bez chodníka, aby sme nemuseli ryskovať tak sme sa rozhodli pre kúpu domácej pekárne.Zo začiatku to bolo ťažké lebo ingrediencie v receptoch pekárničky bolo treba zháňať a bolo to aj dosť drahé.Uvítala som hotové zmesy a s tým mám veľmi dobré kúsenosti. I keď aj s tým som experimentovala až sa výsledok dostavil.

5 minút
príprava
2,53 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
250 g
330 ml
2 PL
1 odmerka
1 odmerka




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie dám do domácej pekárne .Program na veľký bochník a kôrku na tmavú. To je progam na 2 hodiny 53 minút. Často používam program z odstaveným štartom, že nastavím aby piecka začala miesiť o tretej v noci a o šiestej chlebík rozvoniava po celom dome. Odmerku som uviedla, mám na mysli čo je priložená k DP ona sa rovná KL. Chlebová zmes sa môže nahradiť iba hladkou múkou alebo celozrnou vtedy treba pridať soľ aj droždie.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia