Foto: marcy
rada robím svoje cesto,lebo nám chutí a ja robím s radosťou. Mám 5 sestier,krájali sme aj na svatby,tam som sa zaškolila....teraz je to relax,radšej Zobraziť celý popisrada robím svoje cesto,lebo nám chutí a ja robím s radosťou. Mám 5 sestier,krájali sme aj na svatby,tam som sa zaškolila....teraz je to relax,radšej domáce cesto ako telka :o)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zásadne robím v miske,najprv vyšľahám vidličkou vajíčka so soľou a olejom.Potom pridávam múku,kým sa mi neodlepuje od misky.Z troch vajec si rozdelím cesto na tri bochníčky.Podsypujem potom hrubou múkou.
-
2
Nechám na utierke vysušiť asi hodinku.Dobre posypem múkou,prehnem cesto a porežem na pásiky
-
3
Do kapustnice krájam širšie rezance,do kuracej,či hovädzej polievky tenšie rezance :)
-
4
do kapustnice
Diskusia k receptu