Foto: zuzickaaa1
Tuto dobrotu sme vyskúšali a hneď sme sa do nej zamilovali:)
15
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Suroviny, ktoré som použila na prípravu.
-
2
Ovsené vločky nasucho opražíme do zlatista. Môžeme spolu s vločkami opražiť aj orechy, slnečnice a ľanové semená, ale nemusíme.
-
3
Ak ich neoprážame spoločne s vločkami tak potom pridáme orechy, slnečnice, ľan a hrozienka.
-
4
Heru roztopíme s medom, agávovým sirupom a potom to spolu zmiešame s vločkami.
-
5
Do misy vystlanej papierom na pečenie zmes poriadne natlačíme, aby sa nám vločky nerozpadávali. Necháme postáť 2-3hod. a môžeme jesť.:) Vločky sa dajú potom nakrájať, zabaliť do potravinárskej fólie a tak odložiť. Dobrú chuť:)
Aj tie nápady z diskusie nie sú na zahodenie, napr., pridať brusnice, a čo tak namiesto ľanových semienok dať sezam, ja ho mám rada.