Domáca tvarohová zmrzlina v sušienkach
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 10. septembra 2022
mesačník Varecha, 10. septembra 2022
Foto: Kulinární studio MAFRA
15 (+ mrazenie) minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäkký tvaroh vyšľaháme so žĺtkom a cukrom. Z vanilkového struku vyškrabeme semienka a pridáme ich do tvarohu. Čokoládu nasekáme na drobné kúsky alebo nastrúhame na strúhadle a vmiešame do tvarohu.
- 2
Smotanu vyšľaháme dotuha a opatrne ju premiešame s ochuteným tvarohom. Pripravený krém rozložíme do širšej misky, zatvoríme a vložíme do mrazničky aspoň na 6 hodín stuhnúť.
- 3
Pred podávaním vyberieme zmrazený krém z chladničky. Na sušienku nanesieme kopček zmrzliny a prikryjeme druhou sušienkou. Ihneď podávame alebo naplnené sušienky uložíme do mrazničky, až kým ich nebudeme servírovať.
Tiež tvarohová zmrzlina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu