Domáca paštéta

Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 30. novembra 2014
Domáca paštéta
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
24 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 ml
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv nakrájame cibuľu nadrobno, pridáme k nej nakrájanú pečeň a spolu urestujeme.

  2. 2

    Potom pridáme víno, soľ a čierne korenie. Restovanú ochutenú pečeň potom dáme do mixéra a rozmixujeme ju na penu.

  3. 3

    Na záver jablko opečieme na panvici dozlata a podávame s rozmixovanou bravčovou pečeňou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@babav , recept pocita s bravcovou pecenou, upresnili sme to aj v rozpise surovin.
No urcite sa da pouzit aj ina – hovadzia, hydinova, kralicia, morcacia, kacacia, husacia, ...
najprv ma napadlo, prečo tam dali to zoxidované jabĺčko?:-)) pri čítaní receptu som na to prišla, je opečené;-)