Domáca paštéta
Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 30. novembra 2014
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 30. novembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
24 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv nakrájame cibuľu nadrobno, pridáme k nej nakrájanú pečeň a spolu urestujeme.
- 2
Potom pridáme víno, soľ a čierne korenie. Restovanú ochutenú pečeň potom dáme do mixéra a rozmixujeme ju na penu.
- 3
Na záver jablko opečieme na panvici dozlata a podávame s rozmixovanou bravčovou pečeňou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
No urcite sa da pouzit aj ina – hovadzia, hydinova, kralicia, morcacia, kacacia, husacia, ...