Foto: danda3
Včera som zavárala marhule a ostalo mi dosť mäkkých, bublaninu som piecť nechcela, nám netreba, a synovia nie sú doma, a keďže horúčavy nepoľavujú, Zobraziť celý popisVčera som zavárala marhule a ostalo mi dosť mäkkých, bublaninu som piecť nechcela, nám netreba, a synovia nie sú doma, a keďže horúčavy nepoľavujú, skôr naopak, vymyslela som si túto chladenú pochúťku.
príprava
Postup
-
1
Čerstvé marhule rozmixujeme, nemuia byť úplne na jemno.
-
2
Šľahačkovú smotanu s vanilkovým cukrom vyšľaháme do tuha.
-
3
Potom pridáme tatra mlieko (to je nesladené kondenzované mlieko), med, tvaroh a metličkou vymiešame.
-
4
Pridáme k rozmixovaným marhuliam, nalejeme odšťavenú citrónovú šťavu a premiešame. Cukor alebo med si pridajte podľa chuti.
-
5
Nakoniec ponalievame do pripravených nádobiek, dáme chladiť.
-
6
A už len vyťahujeme a degustujeme a degustujeme, mňam, je výborná!♥
Bola naozaj výborná, v horúčave osviežila.
čo mrazí. Už je v mojej KK.