15 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 ml |
|
1 ks |
|
1 bal. |
|
1 PL |
|
250 g |
|
1 ČL |
|
5 PL |
|
2 ks konzervy |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do misky dáme jeden žĺtok, pridáme vanilkový a práškový cukor a vymiešame do peny. Rozmixujeme jahody, vyšľaháme šľahačku a bielko. Do bielka pridáme šľahačku, žĺtok s cukrom a premiešame. Nakoniec primiešame jahody a podľa chuti citrónovú šťavu a ríbezľový lekvár. Zmrzlinovú zmes dáme do dózy a necháme zamraziť. Je dôležité zmes premiešavať aspoň každú hodinu.
Diskusia k receptu
Zatiaľ 3 komentáre