Dolnozemský paprikáš z kohúta

roberto22 - fotkaRoberto22, 4. júna 2012 14:01
Ďalšie recepty »
Dolnozemský paprikáš z kohútaFoto: roberto22

Paprikáš sa dá uvariť s každého druhu mäsa ale z kohúta je to úplne o ničom inom každý kto ho už niekedy ochutnal vie o čom hovorím :D.Umytého kohúta naporcujeme a dobre opražíme na masti s cibuľou,pridáme sol a celí kmín zalejeme vodou ale len potiaľ ako je mäso pridáme nakrájanú papriku a jednu paradajku a potom doslova zasypeme ml.červenou paprikou sladkou a štipku štipľavej.Varíme aspon 3 hodiny kým sa mäsko úplne nerozpadáva.Pred dokončením pridáme nové zemiaky.Dobrú chuť.

10 min
príprava
180 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Na rozpálenú masť pridáme nakrájanú cibuľu

    Dolnozemský paprikáš z kohúta - obrázok 1
  2. 2

    Do opraženej cibule pridáme naporcovaného kohúta sprudka opražíme, posolíme pridáme kmín, papriku , paradajku , cesnak

    Dolnozemský paprikáš z kohúta - obrázok 2
  3. 3

    zalejeme vodou a zasypeme ml.červenou paprikou a varíme dobré 3 hodinky na malom ohni.pred koncom pridáme nové zemiaky.Podávame z haluškami.

    Dolnozemský paprikáš z kohúta - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist