Dolnozemská bravčová pečeň

Anton Čičmanec
prevádzkar horského hotela Remata v Ráztočne, 27. novembra 2009 10:06
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Dolnozemská bravčová pečeňFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčovú pečeň nakrájame na malé tenké plátky, zľahka obalíme v polohrubej múke a na masti na rýchlo opečieme, tak aby pečeň zostala šťavnatá.

  2. 2

    Okoreníme mletým čiernym korením, vegetou, najemno posekaným cesnakom a pred podávaním posolíme.

  3. 3

    Podávame s chlebom alebo malými rožkami (kiflíky) z kysnutého cesta z hrubej múky posypané sezamovými semienkami.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist