Dobrá roláda fotorecept
Foto: tejaja
Túto nepečenú roládu s názvom "Dobrá roláda" si pamätám odmala. Robila ju moja babička, potom mamka a ako deti sme ju milovali. Neskôr Zobraziť celý popisTúto nepečenú roládu s názvom "Dobrá roláda" si pamätám odmala. Robila ju moja babička, potom mamka a ako deti sme ju milovali. Neskôr ako dospelí sme ju prebrali a pokračovali s jej prípravou vo svojich domácnostiach. A chutila aj kvôli svojej jednoduchej príprave.
porcia
príprava
Postup
-
1
Všetky prísady na cesto dôkladne premiesime.
-
2
Z cesta vytvarujeme valec a jeho povrch aj dosku jemne posypeme práškovým cukrom.
-
3
Potom cesto vyvaľkáme na plát hrubý asi pol centimetra.
-
4
Suroviny na náplň vyšľaháme a rozotrieme na cesto.
-
5
Zrolujeme do rolády. Dáme do chladničky postáť do druhého dňa.
-
6
Pred podávaním posypeme práškovým cukrom a krájame na asi 1 cm hrubé rezy.
Diskusia k receptu