Úžasné syrové pagáče alebo ako nám chutia najviac fotorecept

renama - fotkarenama, 20. januára 2014

Komentáre 1 - 12 z 12


Jejkooo... tiež štvorčekové, skvelé, bez "odrezkov", vyzerajú krásne... a verím tomu, že všetkým chutia :)
Šikovná,rýchla verzia.A tvar štvorca je nie len zaujímavý,ale aj úsporný.
Veľmi lákavé :-)). Najbližšie budú tieto. Ukladám si ich
lákavé a ešte k tomu jednoduché, super...
Páčia sa mi,hlavne, že sa nemusia vykrajovať,to je dobrý nápad
Práve som ich dopiekla. Veľmi chutné a rýchlo spravené :)
@wivi veľmi ma teší, ak niekto ich aj vyskúša a napíše, že sa vydarili :)
Ďakujem, som rada, že chutia :)
chcela by som ich vyskúšať, len sa chcem spýtať, či si ten syr nastruhala na polovicu cesta a tou druhou prikryla, alebo ako to treba prekladať? vďaka za odpoveď :)
@zmrzlinka0123 ja som nastrúhala na celé cesto cca 3 cm od okraja, aby mi nevypadával syr, keď budem prekladať ;) A potom už len prekladať, aby si zakryla celý syr, rozvaľkať a znovu poprekladať jedno cez druhé. Keď už uvidíš, že syr sa spojil s cestom, stačilo........ja som asi len trikrát preložila ;)
ja som minule robil klasické lebo sa mi nechcelo vykrajovať tak som ich rádielkom nakrájal na štvorce, toto vyskúšam tiež, páči sa mi
Vyskúšala som. Boli ich tri plechy. Robila som ich s normálnym maslom. Sú trochu suchšie, ale chuťove výborné. Za 24 hodín bolo po nich.