Pečená sekaná trochu ináč fotorecept

mesiar50 - fotkamesiar50, 4. marca 2013

Komentáre 1 - 15 z 105


Dielo sa sa ti vydarilo, postup som pochopil , len neviem načo sa tam
kreslia tie čiarky .
angast
samozrejme tie čiary sú tam len tak na ozdobu ale slabo som ich nakreslil
no @mesiar , obdivujem ťa, toto by som nedokázala, ved je to umenie, obdivujem ťa aj za to,že si si dal tú námahu tu vložiť recept, popísal si neúrekom a viem,aká je to tortúra s vkladaním fotiek a detailného popisu. Ale k veci, dala by som si krajček a s domácim chlebíkom, veru dala, ked viem aké mäso je použité. Chválim ťa.
no @mesiar , obdivujem ťa, toto by som nedokázala, ved je to umenie, obdivujem ťa aj za to,že si si dal tú námahu tu vložiť recept, popísal si neúrekom a viem,aká je to tortúra s vkladaním fotiek a detailného popisu. Ale k veci, dala by som si krajček a s domácim chlebíkom, veru dala, ked viem aké mäso je použité. Chválim ťa.
vyrobil si pekne dielo, ale preco tam musi ist rychlosol? tu som este nikdy nepouzila a neviem aku ma vyhodu, je to iba koli farbe ? alebo nejako konzervuje? zmenilo by sa nieco bez jej pouzitia? ale dielo vyzera pekne, kedysi davno som take kupovala v prahe na Břevnove.
havino
Ďakujem ti za milý komentár.Máš moje veľké sympatie
Takto sa miešajú v mäsozávodoch veškeré párkoviny a mäkké salámy.
Samozrejme nato určených zariadeniach tzv.kutroch
Prajem ti pekný večer
@mesiar chválim vemi pekne rozpracovaný recept a veľmi dobrý typ na sekanú ani som si nemyslela, že je s tým taká práca - je to skutočne mesiarské umenie ktoré nám tú po kvapkáš odkrývaš -pozdravujem ta a len nám niečo vykuchti toto si odkladám neviem či niekedy na to naberiem odvahú,u , ale nechcem aby sa mi to stratilo tak to uložím do kk -dakujem
veľmi pekné a zaujímavé výsledné dielo.)vyzerá veľmi chutne, musí to byť skvelá sekaná.-))
@mesiar50 perfektny postup, o vysledku ani nehovoriac...klobuk dole, si skutocne profesional... :) pozdravujem ta! :)
levandula
Rýchlosol sa aplikuje skoro všade či už pri výrobe sallám,párkov,
solia sa tým aj údeniny a mohol by som menovať ešte dlho,
Bez tochto vyfarbovača sa mäsopriemysel nezaobýde.Výrobky po uvarení by boli hnedé.Samozrejme je to aj konzervant keďže obsahuje
aj kamennú sol.Ďalej obsahuje cukor,škrobový sirup, a dextrózu
dusitan je tam 0,6 % tuším v 100g balení
Ďakujem ti za milý komentár
medovníček
Ďakujem Tii.Pozdrav ti posielam tentoraz made in šAHY
@miamia
Ďakujem Ti za milé slová
Takto sa miešajú v mäsovýrobách veškeré mekké výrobky
resp.mäkké salámy,párky rôznych druhov.Ja som vám to predviedol
v malom.Samozrejme v mäsovýrobách sú nato určené stroje a zariadenia.Pozdrav posielam so Šiach.PA