Diétne kuracie rezne

babi - fotkababi, 22. júna 2010

Tento recept som viac menej vymyslela sama,aj keď som sa nechala inšpirovať inými receptami. Myslím že sa mi vydaril,každému chutí a je výborný ako dietnejšia náhrada vysmážaných rezňou.

5
porcií
20 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

4-5  ks
200-300  g
1 ČL
1 ČL
1-2  balenia
trošku

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Biely jogurt /ja používam nízkotučný /zmiešame s koreniami a podľa seba dochutíme,len nesmieme dať veľa soli, lebo krekry sú slané.

  2. 2

    Kuracie prsia prerežeme tak aby neboli také hrubé a prípadne ešte na polivičku-teda na menšie kusy a dáme do ochuteného jogurtu. Najlepšie je to urobiť večer ,ale stačí aj ráno.

  3. 3

    Krekry si pomelieme - vytvoríme z nich "struhanku". Vidličkou vyberáme kúska mäsa ,trochu necháme stiecť marinádu , obalíme v kekroch kladieme na plech vyložený papierom na pečenie. Keď máme všetky rezne obalené málinko ich po povrch pokropíme olivovým olejom a vložíme do vyhriatej trúby na 180°C na 10 minút.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Zapekané

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
šikovný experiment......z kuracích prs,by som spravil kapsule a
naplnil tenkým ananásom, alebo broskyňou.......
Taketo ,, zdrave receptiky,, mam velmi rada.Ukladam a v sobotu urcite vyskusam.