Diétne kuracie rezne

Autor receptu: babi

Tento recept som viac menej vymyslela sama,aj keď som sa nechala inšpirovať inými receptami. Myslím že sa mi vydaril,každému chutí a je výborný ako dietnejšia náhrada vysmážaných rezňou.

5
porcií
20 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Postup

  1. Biely jogurt /ja používam nízkotučný /zmiešame s koreniami a podľa seba dochutíme,len nesmieme dať veľa soli, lebo krekry sú slané.
  2. Kuracie prsia prerežeme tak aby neboli také hrubé a prípadne ešte na polivičku-teda na menšie kusy a dáme do ochuteného jogurtu. Najlepšie je to urobiť večer ,ale stačí aj ráno.
  3. Krekry si pomelieme - vytvoríme z nich "struhanku". Vidličkou vyberáme kúska mäsa ,trochu necháme stiecť marinádu , obalíme v kekroch kladieme na plech vyložený papierom na pečenie. Keď máme všetky rezne obalené málinko ich po povrch pokropíme olivovým olejom a vložíme do vyhriatej trúby na 180°C na 10 minút.