Diétne kuracie rezne
Autor receptu: babi
Tento recept som viac menej vymyslela sama,aj keď som sa nechala inšpirovať inými receptami. Myslím že sa mi vydaril,každému chutí a je výborný ako dietnejšia náhrada vysmážaných rezňou.
5 porcií |
20 minút príprava |
10 minút na 180 °C |
Postup
- Biely jogurt /ja používam nízkotučný /zmiešame s koreniami a podľa seba dochutíme,len nesmieme dať veľa soli, lebo krekry sú slané.
- Kuracie prsia prerežeme tak aby neboli také hrubé a prípadne ešte na polivičku-teda na menšie kusy a dáme do ochuteného jogurtu. Najlepšie je to urobiť večer ,ale stačí aj ráno.
- Krekry si pomelieme - vytvoríme z nich "struhanku". Vidličkou vyberáme kúska mäsa ,trochu necháme stiecť marinádu , obalíme v kekroch kladieme na plech vyložený papierom na pečenie. Keď máme všetky rezne obalené málinko ich po povrch pokropíme olivovým olejom a vložíme do vyhriatej trúby na 180°C na 10 minút.