Diabolské bravčové s čiernym pivom

afataga - fotkaafataga, 9. júna 2013
Diabolské bravčové s čiernym pivom
Foto: afataga

Máme radi trochu pikantné

6
porcií
30 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,2 kg
3 ks
1 ks
3 PL
podľa chuti
800 ml
1 ČL
1 PL
7 ks
7 ks
6 ks
0,5 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájanú cibuľu som orestovala na masti, pridala som mäso nakrájané na kocky a nechala som ho zatiahnúť

    Diabolské bravčové s čiernym pivom - obrázok 1
  2. 2

    Osolila som, pridala som nadrvené chilli, lečo a korenie, premiešala som

    Diabolské bravčové s čiernym pivom - obrázok 2
  3. 3

    Pridala som feferónky prekrojené na polovice aj so semienkami, pomiešala som

    Diabolské bravčové s čiernym pivom - obrázok 3
  4. 4

    Pridala som paradajkové pyré /alebo polovičné množstvo pretlaku / , čierne pivo a oregáno

    Diabolské bravčové s čiernym pivom - obrázok 4
  5. 5

    Pomiešala som a nechala pomaly dusiť, kým bolo mäso hotové, trvalo to asi 70 min., jedli sme s chlebom

    Diabolské bravčové s čiernym pivom - obrázok 5

Diskusia k receptu

35 komentárov k receptu
Panbožko mi ochraňuj ! Mám rád štiplavinu , ale 14 feferoniek na kilo mäsa by mi asi prepálilo výfuk :-))) Dávam radšej kayenské čili , to štípe len raz. Ináč perfektný recept.
Keď som si prečítala nadpis receptu s názvom / d i a b o l s k é /,vedela som,že tento recept nemôžem obísť.Máme radi pikantné jedlo a preto ma recept zaujal.Le asi tých čili papričiek dám určite menej.
Nerada by som bola,aby sme vzbĺkli pri obede.....Ináč recept sa mi páči.
tat toto teda hej :-) vyuskusame ale 14 asi nedam kedze keby som dala tych mojich 14 malickych diablikov tak by som sa asi nenadychla :-) ale prisposobime :-) super receptik
dakujem vam za komenty
@elixir , @marianna76 , @babkamt , @margaretka28 jasne ze mieru ostrosti, resp. dietnosti si mozete urcit podla svojich zazivacich organov
@angast obstaraj si lepsie vystupne potrubie, tie cinske stoja za..., nas stipalo iba raz
@tatranka si ma rozosmiala, treba pristavit hasiaci pristroj :-)
@tiginko to ma fakt nenapadlo, este ze ta mam :-)
@lusinkaB co to mas za diablikov? daj iba 13 :-)
@mariamka taky kurz aj volaco stoji, daj tam radsej cele prasa :-)
@concord da sa aj pliecko aj krkovicka
Zaujal ma tento receptík, s pivom som ešte nerobila. Pikantné nevadí, ale tiež asi trošku menej feferóniek. To pivo vyskúšam, vďaka
dakujem aj za dalsie komenty
@ancicka ze prajem dobru chut
@vierutt nezabudni kupit cierne, so svetlym to nie je ono a feferonov daj podla seba, ja som sem napisala, ako som robila ja, kazdy pozna svoje moznosti :-)
@jujoska maso pouzi ake mate radi, ja mam rada krkovicku pecenu alebo grilovanu, dusenu moc nie
@valeri nie len vyzera :-) skus z mensieho mnozstva ak sa ti chce
Toto kde som bola, že som to prehliadla? Pikantné u nás môžeme, aj keď možno nie až také diabolské a s tým čiernym pivom to musí byť zaujímavé.
@afataga tak vyskusane. Pridal som jedno habanero navyse. Bolo to vyborne. Zo zeny sa stala ohniva zienka, zo syna hasic a zo mna sklamany muz, ze syn - hasic tu ohnivu zienku zahasil skor ako som to vyuzil. Ale vazne vyborne.

Pridaj komentár k receptu: