Foto: micibakes
Veľmi zdravý banánový chlieb plný nutričných ingrediencií.
10 minút
príprava
príprava
65 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
4 ks |
|
1 PL |
|
2.5 PL |
|
3.5 PL |
|
štipka |
|
0.25 šálky |
|
2.5 PL |
|
0.75 šálky |
|
0.25 šálky |
|
0.5 šálky |
|
1 šálka |
|
0.5 šálky |
|
0.25 šálky |
|
0.25 šálky |
|
na posypanie |
|
na posypanie |
|
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 180C.
- 2
Pripravíme vegánske vajíčko z ľanových semiačok a vody. Necháme postáť asi 5 minút.
- 3
Potom pridáme banány ktoré popučíme lisom na zemiaky. Popučíme na kašu ale necháme zopár väčších kúskov banánov.
- 4
Pridáme všetky ingrediencie na liste po mandľové mlieko a premiešame.
- 5
Potom pridáme zvyšok ingrediencií a znova zmiešame.
- 6
Zmiešanú zmes nalejeme do misky na pečenie a posypeme kúskami čokolády a orechami.
- 7
Pečieme cca hodinu a 5 minút, do zlatista. Necháme vychladnúť a krájame.
- 8
Dobrú chuť! Viac obrázkov a receptov nájdete na www.micibakes.com
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu