Delikátne kuracie rezne

Autor receptu: msissi

Za tento skvelý recept ďakujem svojej kolegyni. Je nenáročný a rýchlo hotový, čo ocením najmä teraz, popri malej dcérke. Na prvý pohľad netradičná kombinácia kuracieho mäska a tatárskej omáčky prekvapí svojou skvelou chuťou!

5
porcií
10 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Postup

  1. Rezne vyklepeme, okoreníme, osolíme a opečieme na oleji z oboch strán.
  2. Cibuľu nákrájanú na mesiačiky poukladáme na pekáč a podlejeme trochou oleja, na ktorom sme opiekli mäso.
  3. Mäso naukladáme na cibuľu a zalejeme tatárkou omáčkou. Obložíme pokrájanou klobáskou.
  4. Pečieme v stredne vyhriatej rúre asi 30 minút. Podávame s tarhoňou, zemiakmi alebo ryžou.