Delikátne kuracie rezne
Autor receptu: msissi
Za tento skvelý recept ďakujem svojej kolegyni. Je nenáročný a rýchlo hotový, čo ocením najmä teraz, popri malej dcérke. Na prvý pohľad netradičná kombinácia kuracieho mäska a tatárskej omáčky prekvapí svojou skvelou chuťou!
5 porcií |
10 minút príprava |
30 minút na 180 °C |
Postup
- Rezne vyklepeme, okoreníme, osolíme a opečieme na oleji z oboch strán.
- Cibuľu nákrájanú na mesiačiky poukladáme na pekáč a podlejeme trochou oleja, na ktorom sme opiekli mäso.
- Mäso naukladáme na cibuľu a zalejeme tatárkou omáčkou. Obložíme pokrájanou klobáskou.
- Pečieme v stredne vyhriatej rúre asi 30 minút. Podávame s tarhoňou, zemiakmi alebo ryžou.