Daigaku imo s medom

mlsalka - fotkamlsalka, 2. augusta 2012
Daigaku imo s medom
Foto: mlsalka

Ide o sladké zemiaky s medom a sezamom, veľmi rýchle a dobré jedlo. Recept je z internetu.

3
porcie
10 minút
príprava
5-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1,5 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Zemiaky aj so šupou opláchneme v studenej vode a nakrájame na väčšie kocky. Znova ich opláchneme a osušíme.

  2. 2

    Do panvice pridáme olej, rozohrejeme a pridáme zemiaky. Stlmíme plameň a necháme variť 5-7 minút (do zlatista). Vyberieme zemiaky a odstránime z nich prebytočný olej. Dáme ich buď odkvapkať alebo na papierovú utierku.

  3. 3

    Zemiaky presunieme do misy a premiešame s medom. Pridáme sezam a podávame studené alebo teplé.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia