Foto: francuzska1
... tak toto som si urobila dnes na olovrant...
3-4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
Suroviny
asi 250 g |
|
3 ks |
|
podľa chuti |
|
Zálievka : | |
2 PL (alebo jogurt) |
|
2 PL |
|
1 ČL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Pripravenú uvarenú cviklu si nakrájame na kocky, jabľčka kto chce si ich ošúpe, kto nie ako ja nechá tak a tiež nakrája na kocky, pridáme orechy.
- 2
Z uvedených surovín si spravíme zálievku, jednoducho ich dobre vymiešame:-). Zalejeme jablká, cviklu, orechy, premiešame, na vrch dáme trošku smotanu na ozdobenie+vňať a môžeme podávať:-))). S chuťou a úsmevom do jedenia:-)!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
inak kto nema rad dijonsku horcicu nemusi ju tam davat, resp. kazdy si moze spravit zalievku aku ma rad;-)))