Foto: katkaalubko
Zbožňujem cviklu a tak skúšam všeličo z nej urobiť túto nátierku alebo šalát som vyskúšala po prvý krát a poviem Vám nič lepšie som Zobraziť celý popisZbožňujem cviklu a tak skúšam všeličo z nej urobiť túto nátierku alebo šalát som vyskúšala po prvý krát a poviem Vám nič lepšie som v živote nejedla
Suroviny
2 ks stredne veľká |
|
za hrsť posekané a opražené |
|
1 téglik malý |
|
4 PL |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Cviklu si ošúpeme a dáme variť do hrnca pokial sa neuvarí a nieje mäkká,ked vychladne tak si ju nastrúhame,pridáme už vopred posekané a opražené orechy,biely jogurt,majonézu alebo tatarku komu ako chutí a samozrejme nemusí byť presne 4PL tiež podľa potreby,trošku soli,vegety,čierneho korenia a všetko spolu zmiešame,Komu chutí si môže ešte nastrúhať syr.Dobrú chuť.
Udivuje me tvoja technika. Preco cvoklu najskor osupes-okrajas? Tym vyvaris do vody najkvalitnejsie hodnoty tejto skvostnej zeleniny. Ja cviklu uvarim v supke (bez listov a korena), po uvareni sa mi da snadno-lahucko supka stiahnut.