Foto: studentmatus
Ten to šalat jem ako hlavne jedlo s ryžou, no da sa použiť aj na miesto omačky k mäsu.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu ošúpeme a nakrájame na malé kusky (ak je veľká cuketa dužinu vydlabeme). Cibuľu a paradajky taktiež nakrájame ( namiesto paradajok môžme použiť aj paradajkovú pastu, ale tu nedávame na panvicu ale do misky spolu s kukuricou a fazuľou).potom na panvicu dáme olivový olej a nakrájanú cibuľu, paradajky ,cuketu a pretlačený cesnak. Tuto zmes dusíme na panvici pokiaľ sa nevyparí všetka voda z panvice, potom pridáme koreniny podľa chuti.
- 2
Do misky si vysypeme kukuricu a fazuľu v pikantnej omáčke a zmiešame spolu so zmesou ktorú máme na panvici ( ak je zmes riedka môžeme nastrúhať cuketu na struhadle ako zemiaky).
- 3
Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu