Cuketový šalat

studentmatus - bez fotkystudentmatus, 13. augusta 2014

Ten to šalat jem ako hlavne jedlo s ryžou, no da sa použiť aj na miesto omačky k mäsu.

2
porcie
10 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 ks (paradajková pasta)
200 ml
200 ml
1 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Cuketu ošúpeme a nakrájame na malé kusky (ak je veľká cuketa dužinu vydlabeme). Cibuľu a paradajky taktiež nakrájame ( namiesto paradajok môžme použiť aj paradajkovú pastu, ale tu nedávame na panvicu ale do misky spolu s kukuricou a fazuľou).potom na panvicu dáme olivový olej a nakrájanú cibuľu, paradajky ,cuketu a pretlačený cesnak. Tuto zmes dusíme na panvici pokiaľ sa nevyparí všetka voda z panvice, potom pridáme koreniny podľa chuti.

  2. 2

    Do misky si vysypeme kukuricu a fazuľu v pikantnej omáčke a zmiešame spolu so zmesou ktorú máme na panvici ( ak je zmes riedka môžeme nastrúhať cuketu na struhadle ako zemiaky).

  3. 3

    Prajem dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

mariamka
je to pekny recept a pekny nick :) chapem, ze student si musi vsetko "nadstavit", aby sa zasytil, pekna improvizacia @matus ukladam pre mojho studenta :)
studentmatus
korenie na zeleninu je názov korenia... ja som ho kupil tušim v kauflande :)..ale namiesto neho možeš použiť aj korenie na grilovanu zeleninu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia