Velmi rychly a jednoduchy recept ktory je aj velmi zdravy a nie nakladny.
porcie
príprava
Postup
-
1
Uvarime si cestoviny. Kazdy podla svojej chuti.
- 2
Do panvice si dam zohriat olivovy olej a oprazim sunku nakrajanu na kocky. Ja rada pouzivam udenu taku mokrejsiu sunku lebo dava velmi dobru chut. Pridam cuketu nakrajanu na male kocky. Premiesam a oprazim az kym cuketa zmakne. Posypem muskatovym orieskom. ( Nepridavajte vela, len pre aromu) Na zaver pridam fetu nakrajanu na najmensie kusky ako sa da. Odstavim, pomiesam a prikryjem na 2-3 minutky aby sa feta rozpustila.
- 3
Na tanier dame uvarene cestoviny a zmiesame s obsahom panvice. Najdolezitejsie je na zaver poliat cestovinu tekvicovym olejom ( ja si ho objednavam zo Slovinska lebo ten je najlepsi) a posypte tekvicovymi semiackami. Kombinacia chuti tekvicoveho oleja s fetou cuketou a sunkou je vyborna! Ja osobne nepridavam ziadnu sol kedze aj feta aj sunka je uz dost slana. Dufam ze Vam to bude chutit tak velmi ako nam!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu