Čučoriedkové muffiny so škoricovou posýpkou
Foto: lunter
12 ks
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
40 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Tofu rozdelíme na dve polovice. Jednu polovicu nakrájame a spolu s mandľovým mliekom a kokosovým olejom rozmixujeme.
- 2
Vo veľkej miske zmiešame suché ingrediencie - ovsené vločky, múku, cukor, kypriaci prášok. Pridáme tofu zmes a premiešame. Nakoniec pridáme umyté čučoriedky.
- 3
Druhú polovicu tofu roztlačíme vidličkou a zmiešame so škoricovým cukrom.
- 4
Formu na muffiny vystelieme košíčkami a naplníme ich cestom až po okraj. Posypeme posýpkou a pečieme v predhriatej rúre pri 175 stupňoch približne 40 minút.
Tiež Čučoriedkové muffiny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu