Čokoládový banán plnený arašidovým maslom

pavlo71 - fotkapavlo71, 11. februára 2013

Tento recept mám od mojej sestry a je vynikajúci

20 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Pokúsime sa nájsť banány čo najrovnejšie pre dosiahnutie najlepších výsledkov. Banány ošúpeme zrežeme z každého banána konce. Nakrájame banán na asi 2 až 3 kúsky. Množstvo kusov sa bude líšiťv závislosti na veľkosti vašich banánov a od toho aké dlhé si ich nakrajate.

  2. 2

    Každy kúsok si vydlabeme s vykrajovačom jaderníkov alebo slamkou. Dbajte nato aby ste banán nevykrojili úplne dole nechajte na spodu aspoň 1 až 2 cm.

  3. 3

    Rozpustíme si čokoládu podľa návodu na obale , v malej , hlbokej miske. Ponorte spodnú polovicu vašich banánov do rozpustenej čokolády a obalte v posekaných orechoch. Uložte na vymastený papier a nechajte stuhnúť v chladničke.

  4. 4

    Vyberte stuhnuté banány s chladničky.Naplnte vrecúško na zdobenie alebo sáčok s odstryhnutím koncom, arašidovím maslom a naplnte banany. Možete naplniť banany len lyžicou je to jednoduchšia alternatíva. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

mirkamt
@rennatte ešteže si dala ten link, lebo z receptu som si to predstavila úplne naopak, poležiačky :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia