Čokoládový banán plnený arašidovým maslom

Autor receptu: pavlo71

Tento recept mám od mojej sestry a je vynikajúci

20 minút
príprava

Postup

  1. Pokúsime sa nájsť banány čo najrovnejšie pre dosiahnutie najlepších výsledkov. Banány ošúpeme zrežeme z každého banána konce. Nakrájame banán na asi 2 až 3 kúsky. Množstvo kusov sa bude líšiťv závislosti na veľkosti vašich banánov a od toho aké dlhé si ich nakrajate.
  2. Každy kúsok si vydlabeme s vykrajovačom jaderníkov alebo slamkou. Dbajte nato aby ste banán nevykrojili úplne dole nechajte na spodu aspoň 1 až 2 cm.
  3. Rozpustíme si čokoládu podľa návodu na obale , v malej , hlbokej miske. Ponorte spodnú polovicu vašich banánov do rozpustenej čokolády a obalte v posekaných orechoch. Uložte na vymastený papier a nechajte stuhnúť v chladničke.
  4. Vyberte stuhnuté banány s chladničky.Naplnte vrecúško na zdobenie alebo sáčok s odstryhnutím koncom, arašidovím maslom a naplnte banany. Možete naplniť banany len lyžicou je to jednoduchšia alternatíva. Dobrú chuť!