Foto: radmila
V kuchyni, v ktorej robím ma raz náš šéfkuchár poveril aby som pripravila jeden dezert z jeho knihy. Podľa môjho názoru, je pracnejší a Zobraziť celý popisV kuchyni, v ktorej robím ma raz náš šéfkuchár poveril aby som pripravila jeden dezert z jeho knihy. Podľa môjho názoru, je pracnejší a či chutí už musíte povedať vy ak ho raz skúsite. :)
príprava
na 180 a 160 °C
Postup
-
1
Trúbu si predhrejeme na 180 stupňov, väčší plech si vymastíme maslom a vysypeme múkou. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu s maslom. Vezmeme zo sporáka a primiešame cukor, mlieko, vajcia a poriadne zamiešame. Postupne pridáme múku, zamiešame. Všetko vylejeme na pripravený plech a pečieme na 180 stupňoch 25 minút.
- 2
Keď je čokoládová časť zákuska upečená, necháme ju vychladnúť. Medzitým si pripravíme syrovo - jogurtový krém: tvaroh, cukor, vajcia, vanilkový cukor spolu zamiešame a primiešame jogurt. Celý krém vylejeme na hotovú, vychladnutú čokoládovú piškótu (neviem či to tak môžem nazvať) :D. Vložíme späť do trúbi a pečieme pri 160 stupňoch ešte 40 - 45 minút. Zákusok chutí so šlahačkou, zmrzlinou, kompótom, ovocím alebo s čím len chcete :). Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu