Čokoládové plátky s penou z bielej čokolády a malinami
			   Igor Čehy
šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 10. mája 2018
		   
		   šéfkuchár Reštaurácie Kaštieľ Studené, 10. mája 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, natrieme na mastný papier a necháme vychladnúť. Z čokoládového plátu vykrojíme kolieska.
- 2
 Pena z bielej čokolády: Želatínu dáme napučať do vody. Potom ju trocha vyžmýkame na miernom ohni rozpustíme. Nad parou rozpustíme bielu čokoládu, ktorú následne pridáme do vyšľahanej šľahačky spolu z rozpustenou želatínou.
- 3
 Čokoládové kolieska po vrstvách plníme najskôr malinami po okrajoch a vnútro vyplníme penou z bielej čokolády pomocou cukrárskeho vrecka.
Tiež čokoládový dezert:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu