Čokoládové muffiny fotorecept

natalka14 - fotkanatalka14, 24. marca 2016
Čokoládové muffiny (fotorecept)
Foto: natalka14

Tieto muffiny sú moje naj !!! :) Je to recept od mojej tety. Vyskúšala som už veľa receptov na muffiny, ale tento je zatiaľ Zobraziť celý popisTieto muffiny sú moje naj !!! :) Je to recept od mojej tety. Vyskúšala som už veľa receptov na muffiny, ale tento je zatiaľ najlepší !!!! Moje prvé muffiny dopadli zle!!! Nie, že by som ich spravila zle, ale recept bol strašný a odvtedy mama nejedla muffiny. Rozhodla som sa teda poprosiť o radu moju tetu cukrárku, ktorá mi dala tento úžasný recept. A tak moje druhé muffiny dopadli úžasne a teraz ich robievam vždy, keď ma mama na niečo sladké chuť. ;) Odporúčam vyskúšať :D sú vážne jednoduché.

20
porcií
25 minút
príprava
15-20 minút
na 180 °C

Suroviny

125 g
125 g
125 g
2 ks
500 ml
3 čl
125 g
1 bal
2 čl
160 g




Postup

  1. 1

    V prvej miske zmiešame múku, prášok do pečiva, čokoládu nasekanú na kúsky. V druhej miske vyšľaháme vajcia s cukrom ,maslo a mlieko.

    Čokoládové muffiny (fotorecept)  - obrázok 1
  2. 2

    Zmesi si zmiešame a vymiešame mixérom.

    Čokoládové muffiny (fotorecept)  - obrázok 2
  3. 3

    Z lyžicou naplníme košíčky (2 lyžice) a poukladáme na plech alebo do formy. Muffiny môžeme posypať po vrchu kúskami čokolády Pečieme asi 15 - 20 min. :)

    Čokoládové muffiny (fotorecept)  - obrázok 3

Diskusia k receptu

evanaaa
No vidíš, @natalka , netreba hneď po prvom ( a aj druhom....) neúspechu "hádzať flintu do žita", ako sa hovorí, teraz sa ti ozaj podarili, verím, že sú chutné, je tam aj čokoláda, mne by pasovali ešte aj nejaké oriešky ale to preto, lebo ich mám rada.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia