Čokoládové bonbóny fotorecept
Foto: kucharka
Milovníci čokolády... K šálke dobrej kávy. A hneď je deň krajší :-))
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Brusnice posekáme.
-
2
Pistácie tiež posekáme.
-
3
Nad parou rozpustíme bielu čokoládu s 3-4 lyžicami smotany. (Smotana nebola v originál recepte, ale mne sa po jej pridaní čokoláda lepšie rozpustila a je jemnejšia. )
-
4
Rozpustenú čokoládu zmiešame s brusnicami a pistáciami. Hmotu vylejeme do nízkej formy 13x23 cm, alebo ako ja do formy na srnčí chrbát. "Utľapkáme" a necháme chvíľu vychladnúť.
-
5
Tmavú čokoládu tiež rozpustíme nad parou. Pridáme 2-3 lyžice smotany. Vylejeme na bielu čokoládu. Spodná vrstva nemôže byť úplne studená, inak by vrstvy dobre spolu nesadli. Celé necháme vychladnúť. Krájame na kocky. Dobrú chuť!
Ďakujem. Pekný večer.
Holub je už na ceste, otvor okno! :-)))
Ďakujem. Ak skúsiš, daj vedieť ako chutilo… :-))
Ďakujem, som rada, že sa páči.
Ďakujem. No tak potom daj vedieť ako to dopadlo, prosím.
Vyzeraju super.
Ďakujem. Pre teba by to bola hračka :-)