Čokoládové bonbóny fotorecept
Milovníci čokolády... K šálke dobrej kávy. A hneď je deň krajší :-))
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Brusnice posekáme.
-
2
Pistácie tiež posekáme.
-
3
Nad parou rozpustíme bielu čokoládu s 3-4 lyžicami smotany. (Smotana nebola v originál recepte, ale mne sa po jej pridaní čokoláda lepšie rozpustila a je jemnejšia. )
-
4
Rozpustenú čokoládu zmiešame s brusnicami a pistáciami. Hmotu vylejeme do nízkej formy 13x23 cm, alebo ako ja do formy na srnčí chrbát. "Utľapkáme" a necháme chvíľu vychladnúť.
-
5
Tmavú čokoládu tiež rozpustíme nad parou. Pridáme 2-3 lyžice smotany. Vylejeme na bielu čokoládu. Spodná vrstva nemôže byť úplne studená, inak by vrstvy dobre spolu nesadli. Celé necháme vychladnúť. Krájame na kocky. Dobrú chuť!
Tiež Čokoládové bonbóny:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Ďakujem. Pekný večer.
Holub je už na ceste, otvor okno! :-)))
Ďakujem. Ak skúsiš, daj vedieť ako chutilo… :-))
Ďakujem, som rada, že sa páči.
Ďakujem. No tak potom daj vedieť ako to dopadlo, prosím.
Vyzeraju super.
Ďakujem. Pre teba by to bola hračka :-)