Jednoduchá MILKA torta

Jednoduchá MILKA torta
Foto: h8u
h8uH8u, recept pridal: 31. augusta 2013 18:21Ďalšie jeho recepty

Tento recept mám od svojej maminky a ktokoľvek túto tortu ochutnal, bol nadšený! Aj keď nevyzerá zrovna najkrajšie, je naozaj vynikajúca, a hlavne veľmi rýchla a jednoduchá. Asi najlepší zákusok aký som kedy jedla :)

Suroviny

12
porcií
10
minút
príprava
45
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny na korpus zmiešame a vylejeme do vymastenej a vysypanej formy.
Jednoduchá MILKA torta - obrázok 1

2

Pečieme v rúre vyhriatej na 180° cca 45 minút.
Jednoduchá MILKA torta - obrázok 2

3

Kým sa korpus pečie, pripravíme si polevu. Do hrnca vlejeme šľahačku a nalámeme milka čokoládu. Za stáleho miešania privedieme k varu a varíme, až kým poleva nezhustne.
Jednoduchá MILKA torta - obrázok 3

5

Po odstavení zo sporáka necháme polevu chladnúť a pripravíme si korpus. Po upečení ho pozdĺžne prekrojíme na polovicu. Spodnú časť vložíme naspäť do formy. Pripravíme si hrnček silnejšej instantnej kávy a polovicou polejeme spodok korpusu. Potrieme džemom, najlepšie marhuľovým, ale postačí akýkoľvek. Džemom nešetrite, čím bude torta šťavnatejšia, tým lepšie. Preložíme hornou polovicou korpusu (nezabudnite, že má byť vo forme) a postup opakujeme aj na vrchu. Na skoro hotovú tortu nalejeme pripravenú milkovú polevu a dáme na noc do chladničky. Dobrú chuť :) Torta by sa určite dala spraviť aj ako rezy, na plechu, v tom prípade by sme korpus neprekrajovali ale natierali len zvrchu.
Jednoduchá MILKA torta - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 49 ľudí (4,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • luss44, 31. augusta 2013 o 21:03
    veru by som si dala povedať s jedným kúskom aj teraz, vyzerá chutne :)


  • janulienka90, 31. augusta 2013 o 21:24
    vyzerá neskutočne, teraz na noc by som si dala pár kúskov :)


  • salas, 1. septembra 2013 o 08:14
    Vyzerá dobre a aký veľký hrnček a priemer tortovej formy je aký?


  • torticka, 1. septembra 2013 o 15:26
    tej čokolády je tam málo. Treba ju aj okoštovať, či je dobrá. Čo Ty na to?


  • emka9, 1. septembra 2013 o 16:18
    :-) Idem vyskúšať


  • 3sandra3, 1. septembra 2013 o 18:16
    skvelá


  • h8u, 3. septembra 2013 o 11:35
    @salas hrnček klasicky, 250-300 ml, formu mam ja s priemerom 32 cm :)

    @torticka to sa len zda, skusala som aj polevu z 1 a pol davky ale bolo to prilis sladke, vobec nebola taka dobra. toto je akurat :)


  • orchidea, 3. septembra 2013 o 21:08
    páči sa mi tvoj recept...ukladám si


  • benjamin82, 4. septembra 2013 o 16:51
    veľmi chutne a jednoducho vyzerala tá tvoja torta, tak som ju hneď skúsila :-( neviem kde som spravila chybu, ale korpus som piekla v elektrickej rúre tak ako píšeš na 180 - 45 minút a okrem toho že pekne narástol cesto vo vnútri bolo surové, tak neviem či sa nemá na slabšie piecť? fakt mi poraďte ak viete v čom sa stala chyba .... a tak som sa tešila že si pochutnám


  • rachelka, 5. septembra 2013 o 18:10
    @benjamin82 tiež som tortu upiekla, korpus sa piekol na 180 stupnoch v teplovzdušnej rúre 45 min. a cesto bolo dokonale upečené....tortička je fakt chutná:)


  • paulii, 6. septembra 2013 o 12:33
    dala som len polovičnú dávku oleja a doplnila vodou a tiež bola dokonalá! :)


  • h8u, 6. septembra 2013 o 17:32
    @benjamin82 to mi je ľúto, mne to presne na tých 45 minút krásne vychádza :( treba určite pred vybratím skúsiť špajdlou či nie je surový, je pravda že každá rúra pečie inak


  • trdelniiiq, 6. septembra 2013 o 18:21
    urcitu ju vyskusam, ked mi pridu vnucikovia na navstevu!

    a ahaho tomas, nick mi stale funguje aj tuna!

    ...babka karolina


  • trdelniiiq, 6. septembra 2013 o 18:45
    ojojoj, aj chybu som tam spravila, to tak ked si vezmem okuliare na dialku na pisanie :o))


  • wiwi, 8. septembra 2013 o 12:25
    prudko jedlé


  • makyna, 8. septembra 2013 o 13:24
    též jsem dělala a měla jsem stejný problém, těsto vypadalo udělaný a dobře ale ve vnitř bylo syrové:-(....na 180 stupňů a 45 minut:-(...nevím kde je chyba..


  • pipnat, 9. septembra 2013 o 15:00
    Perfektná, piekla som včera a dnes priniesla do práce na meninovú oslavu, mala úspech veliký:)trošku som sa obávala či nebude príliš sladká, bola akurát a cesto sa krásne podarilo, piekla som na 180 stupňoch približne 40 minút:)


  • mariamka, 13. septembra 2013 o 13:43
    vyborna, len som asi dlho varila polevu (cca 20 min), mala som z toho nugat :) ale inak skvela, stavnata, dakujem, urcite este zopakujem, len dam este menej cukru, nez teraz :)


  • amelia11, 14. septembra 2013 o 14:50
    tortičku robím už druhýkrát, je vynikajúca, Ďakujem.


  • emmka0903, 14. septembra 2013 o 20:35
    Ahoj, spomínala si, že Tvoja forma má priemer 32cm, moja má 23-24cm, zmestí sa mi to tam? Ďakujem za rady. Zajtra chcem vyskúšať , pre maminku :)


  • kloti1000, 22. septembra 2013 o 20:58
    Torta je megasladka a perfektna.Chutila kazdemu a urcite som ju nerobila posledny krat.Dakujem za receptik... :-)


  • surincicka, 27. septembra 2013 o 10:47
    tak toto nemalo obdoby.... čo som ja včera s touto tortou stvárala... urobila som cesto - dala do formy a šup do rúry. medzitým som postavila smotanu s čokoládou na sporák, a kukám po linke - plný hrnček oleja. Jasné že som ho tam zabudla dať. rýchlo som to vybrala z formy a zamiešala olej a šup ho naspäť. napodiv sa korpus upiekol pekne. len tá smotana mi zatiaľ poriadne prihorela.... napriek všetkým týmto trampotám je torta veľmi dobrá a keby tá poleva navrchu nebola taká nahorkastá-pripálená bola by super fantastická.


  • svk, 27. septembra 2013 o 13:35
    vyzerala krasne narastla do vysky formy,po 50 min som skusala spajlou bola este surova..tak som ju tam este nechala a potom mi pekne krasne padla,bola asi polovicna oproti tomu aka bola...a aj tak nedopecena..nechapem..skoda,kde robim chybu?


  • surincicka, 28. septembra 2013 o 12:53
    @svk nechápem... napriek tomu čo som s cestom ja povyvádzala sa mi pekne prepiekla a neklesla... jedinú zmenu v recepte som si urobila - dala som len pol šálky cukru, to je môj zvyk dávať vždy menej cukru tak nám tie koláče viac chutia


  • kloti1000, 29. septembra 2013 o 09:06
    Torta je vynikajuca, takze dnes ju robim uz druhy krat.Dakujem za receptik :-)


  • marianka123, 4. októbra 2013 o 20:47
    dakuem za uzasny recept tuto tortu som piekla uz dva krat :-) sice recept mam len tyzden ... mne sa podarila na vybornu ale citala som komentare ze sa niekomu neprepiekla a to sa stalo mojej susede prave dnes tak som jej ju upiekla ja a ona sa divala ci to robila spravne ... ano presne tak isto podla receptu a predsa vnutro surove olejove a povrch cierny ... z toho nam vychadza ze vsetko zavisi od rury ... moa funguje podla receptu na 180 stupnov 50 minut a ona piekla hodinu a stvrt a neprepecene ... takze gazdinky co sa vam to nevydarilo skuste to este raz a dajte menej stupnov aby sa stihlo prepiect a nezhorelo ... ja by som skusila cca 150 -160 pomalicky a ked by trebalo tak ku koncu viac ale podla mna takato teplota by bola fajn :-) skuste to oplati sa to a ak nechcete skusit tak si urobte vlastny korpus aky mate odskusany a len dokoncite to kavou dzemom a hlavne !!!!! :-D ou neskutocnou polevou a bude to perfektne drziiim palce :-)))


  • beba12, 8. októbra 2013 o 08:44
    ja by som skusila zakryt korpus alobalom,aby sa z vrchu nepripiekla a potom odokryt a dopiect,ja takto peciem vzdy babovku,lebo ked som nedala alobal,tak sa mi pripiekla a vnutri bola surova,urcite vyskusam aj ja tuto torticku :)


  • ywush, 10. októbra 2013 o 15:13
    Vynikajúca!!! :-)


  • ultragirl, 25. októbra 2013 o 17:12
    ahojte, vyzera vyborne a stavnato, ale co mozem pouzit namiesto kavy, moj manzel neznasa chut kavy? mozno pomarancovy dzus?


  • kimlo, 25. októbra 2013 o 18:24
    @ultragirl bola by skoda kazit taku dobrotu pomarancovym dzusom, radsej vymen manzela... :-)


  • amelia11, 1. novembra 2013 o 10:44
    perfektná, pečiem už najmenej 10krát


  • ceruzka1, 3. novembra 2013 o 15:32
    No neviem, ide tam hrncek cukru a hrncek granka, ktore je skoro z 80% zase len cukor. A este ta milka.... ta okolo kakaa tiez moc neprebehla. Ved to musi byt nenormalne sladke. Nebolo by vhodne dat do coko torty aspon trosku naozajstneho kakaa?


  • mnamky, 8. novembra 2013 o 23:35
    mnam,,,mnam,,,zdieíam,,,ide víkend-upečiem,,,,


  • dandy, 14. novembra 2013 o 19:10
    Problém upečenej torty vidím v tom, že bežné formy majú 24 cm priemer a tvoja 32, to znamená, že tortu máš nižšiu a rýchlejšie upečenú. Ostatné, ktorým sa torta neupiekla, majú zrejme 24 cm, a preto torta bude vyššia, a treba ju piecť na 160 stupňov, aby sa prepiekla.


  • maminka88, 21. novembra 2013 o 16:55
    možem povedať len tolko že je vynikajúca
    už som ju robila neraz


  • bambitka, 23. novembra 2013 o 16:29
    ja by som upiekla tie korpusy dva,alebo by som to dala na mensi plech,aby sa to prepieklo :)


  • krtenko, 23. novembra 2013 o 18:18
    DNES SOM JU ROBILA,JE VELMI CHUTNA


  • lecko7, 24. novembra 2013 o 18:17
    robil som ju uz druhy a urcite nie posledny krat - je vynikajuca :) prvy krat sa mi cesto nepodarilo z dovodu ze mam 24cm formu a mala sa piect na 160stupnov na 1hod., poleva ked sa zacne vriet tak staci cca 5minut este nechat aby bola dostatocne husta a kavy som daval 3 male lyzicky na cca 2deci vody to mi uplne stacilo na celu tortu,


  • chatarka, 1. decembra 2013 o 12:34
    objavila som túto chutnú sladkú čoko tortu určite ju spravím chystám sa na návštevu kde majú dve deti tak že sa jej určite potešia :-) ☼ ♫ ♪


  • etelka44, 1. decembra 2013 o 21:47
    Tortička SUPER !!! Výborný recept !!! Ďakujem :-)


  • adinka7, 4. decembra 2013 o 08:43
    No ja som skusila vcera a dopadla som isto ako tu pisete.. nakoniec korpus splaskol a vo vnutri bol nedopeceny :( skusila som druhy raz a to iste..dneska sa bude degustovat tak uvidime ako dopadne..


  • gabi74ka, 5. januára 2014 o 21:54
    ďakujem! torta je vynikajúca!!! nabudúce skúsim aj na plech...


  • leus10, 9. januára 2014 o 15:14
    perfekný recept,dakujeme


  • medovnicek, 10. januára 2014 o 15:11
    ešteže tu teraz dali ten výber najklikanejších receptov, pretože by som inak o tento super recept prišla


  • babidka, 11. januára 2014 o 15:01
    Mne sa zdala ta torta prilis sladka a tak som ju nemienila robit .Ale ....nas priatel ma dnes narodeniny a kedze je slobodny , ako darcek som mu upiekla tortu :-) Ma velmi rad sladke a aj cokoladu Milku -preto volba padla na tento recept . Je vyborna ! Pre mna je naozaj prisladka , ale napriek mojim obavam je ta plnka dobra , lahko sa s nou pracuje a po stuhnuti dobre drzi tvar . Ja som ju este "vylepsila " plnkou z rozvareneho jablka a bananu zahustenu trochou vanilkoveho pudingoveho prasku aby jej bolo "viac" a priatel ju nezjedol sam na jedno posedenie....:-)


  • babidka, 11. januára 2014 o 15:03
    Tu jablkovu plnku som samozrejme nezmiesala s tou cokoladovou polevou - aj ked z mojho komentaru to tak vyznelo :-) Dala som ju vedzi tie dva platky korpusu ....


  • ankaxx, 11. januára 2014 o 16:47
    tak ja som túto tortu dnes skúšala ako koláč. cesto mi najprv pekne narástlo potom ale hneď aj padlo :( asi bola na cesto príliš vysoká teplota. džemom sa to veľmi potrieť nedalo, lebo cesto na plechu je dosť tenké.. no ale uvidím zajtra, ako to dopadne. Polevu som dala z dvoch šľahačiek, na veľký plech sa mi zdala jedna málo, čokolády som dala 4 namiesto 5. Chuťovo sa mi zdá poleva veľmi dobrá, tak akurát, ani veľmi sladká a zas ani sa mi nezdá málo... tak uvidím čo z toho zajtra bude :)


  • hanuska, 11. januára 2014 o 20:35
    vyzerá výborne, určite tak aj chutí, tento mesiac upečiem mamine k meninám


  • aga1, 12. januára 2014 o 14:19
    Chcem sa opytat, na korpus ste vyslahali vajicka s cukrom a potom primiesali ostatne ingr., alebo len vsetko spolu varechou?


  • mumu, 14. januára 2014 o 21:37
    Piekla som na plechu ako rezy aj keď som ubrala cukor do cesta, tá čokoládová poleva urobila zákusok neskutočne sladký,piekla som prvý a posledný krát


  • luss44, 14. januára 2014 o 21:50
    na základe pozitívnych komentárov som odporučila túto tortu dvom kolegyniam, jedna ju piekla 5 roč. dcérke k narodkám, druhá len tak v nedeľu a obidve ju dnes vychválili, vraj rýchla, výborná a šťavnatá, len postačí poleva iba zo 100g Milky. V najbližšej dobe ju vyskúšam tiež.


  • najaa, 18. januára 2014 o 20:05
    Je vynikajúca, na marhuľový džem som ešte pridala rozpučený banán a bola to super kombinácia.Určite budem piecť častejšie.


  • baskag, 23. januára 2014 o 22:51
    Baby, ako sem pridavate tie foto? Akurat som ju odfotila a šupla do chladnicky. ZAJTRA je deň Dé, dufam ze bude super


  • vinifred, 31. januára 2014 o 18:33
    Ahoj,akurát ju pečiem,trochu som zmätená z tej polevy..varím,miešam,varím,miešam,akurát sa mi rozpustila čokoláda,dobre sa to spojilo,ale veľmi husté to nieje..zhustne to ako to bude chladnúť??Ďakujem


  • baskag, 1. februára 2014 o 20:19
    zhustne to..resp. určite sa to včera podarilo, však? :)
    jéémine- ta poleva, ten nugát je asi na celej torte to najlepšie! :D


  • vinifred, 4. februára 2014 o 16:39
    ..poleva dopadla super,len korpus,prepichaný špajdlami,upečený a po prekrojení v strede surový..ale idem na druhý pokus,lebo je perfektná..:-)


  • marihuana, 4. februára 2014 o 16:41
    Akurát pečiem Milka tortu. Do cesta som však nedala žiaden cukor. Nakoľko granko obsahuje 70% cukru. Ak sa podari, bude dosť sladká i tak. Dúfam že nezjem polovicu, je veľmi tučná ta torta, ale nedalo mi ju nevyskúšať. Chystám sa na polevu, nejdem ju variť do husta, iba chvíľu prevarím a potom vyšľahám ako šľahačku. Bude taká nadýchaná.


  • marihuana, 4. februára 2014 o 18:12
    Takže Milka torta sa už chladí v chladničke. Korpus bol po 45 minútach v rúre mierne vlačný čo mi vôbec nevadilo, nakoľko má ísť o vlačnu tortu. Nerobila som z toho tragédiu, 45 minút v rúre musí stačiť na odstránenie mukovej chuti v korpuse. Polevu som si ale rozdelila na dve časti, polovicu som jej uvarila na spomínaný nugát ako bolo v pôvodnom recepte a druhu polovicu som nechala vychladnuť a našľahala som. Najskôr som dala tuhu polevu a potom tu našľahanú, takto je torta obohatená ešte o nadýchanú plnku.


  • anus, 5. februára 2014 o 10:54
    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík


  • anus, 5. februára 2014 o 10:55
    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík


  • anus, 5. februára 2014 o 10:55
    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík


  • anus, 5. februára 2014 o 10:55
    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík


  • anus, 5. februára 2014 o 10:55
    robila som ju ako rez a namiesto dvoch milka čokolád mliečných som dala jednu s veľkými orieškami a jednu plnenú karamelom , úplne úžasná záležitosť ďakujem za receptík


  • kimlo, 5. februára 2014 o 11:08
    @anus ako počítam tak si spravila celkom 5 rezov... :-)


  • marihuana, 5. februára 2014 o 15:53
    Takže máme za sebou aj ochutnávku milka torty, musím povedať že je veľmi sladká, na budúce nahradím časť milka čokolády za kvalitnu čokoládu 70% kakaa.


  • marihuana, 5. februára 2014 o 15:53
    Takže máme za sebou aj ochutnávku milka torty, musím povedať že je veľmi sladká, na budúce nahradím časť milka čokolády za kvalitnu čokoládu 70% kakaa.


  • marihuana, 5. februára 2014 o 15:59
    Prečo mi to pridla dva krát?


  • kikula, 9. februára 2014 o 15:48
    neviem ci ma byt ta poleva taka strasne tvrda lebo ja som ju mala a nedalo sa to krajat :/
    ale biskvit dobry


  • viera1, 9. februára 2014 o 16:21
    @kikula Milka-nemilka (asi obsahuje veľa margarínu) na výbornú polevu si urob toto:
    » varecha.pravda.sk/recepty/cokoladova-poleva-ganache/15490...

    Kúp si kvalitnú čokoládu (70%) a budeš spokojná.A nebudeš ju mať takú nepríjemne sladkú.


  • ingusa7, 10. februára 2014 o 15:27
    ďakujem za skvelý recept, torta sa podarila a musím uznať, že je vynikajúca a jednoduchá na prípravu


  • lucka85, 13. februára 2014 o 16:30
    Dnes som tuto torticku piekla mojmu drahemu na Valentina, a aby bola taka echt valentinska, navrch som do srdieckovej formicky sypala take tie farebne "granulky", potom formicku odstranila a farebne srdiecka boli na svete :) Tak snad bude chutit. Inak piekla som ju vo forme priemeru 24cm na 150C asi 50 minut, a upiekla sa dobre.


  • mastersef, 16. februára 2014 o 14:13
    Uz sa chladi, nemozme sa dockat :)


  • luckadominika, 25. februára 2014 o 18:17
    aj ja som ju vyskúšala a tiež je surová :( nakypela pekne a potom po bokoch splasla :(...................och joj no čo už ale aj tak sa spapá


  • stopcirkus, 25. februára 2014 o 22:56
    tortu som piekla , mam priemer korpusu 24 cm tak som to piekla na 160 C cca 60 - 70 minut a bol dobre upeceny ... torta mala uspech :) nabuduce ju peciem znova, lebo je jednucha a vynikajuca :D


  • tigersilver, 25. februára 2014 o 22:59
    cez vikend urobim :) ukladam do KK


  • zuzana1981, 26. februára 2014 o 19:37
    kolko je jeden hrncek ? diky


  • h8u, 28. februára 2014 o 21:31
    damy (aj niekolki pani), bohuzial som stale neprisla na to ako je mozne, ze polovici ludi sa torta vydari perfektne a polovica ju ma surovu :( asi to naozaj bude odlisnymi rurami, inak neviem..
    dokonca sa mi stalo to, ze ked som ju v decembri piekla.. uplne rovnakym sposobom ako vzdy, z rovnakych surovin a v rovnakej rure ako uz velakrat predtym! stalo sa mi presne to iste, korpus sa nafukol a vnutri bol uplne surovy, az tekuty. cele to samozrejme putovalo do kosa a na druhy den sa mi uz podarila skvele.
    rovnako ako dnes, uz sa chladi v chladnicke a nebol ziadny problem.

    vobec tomu nerozumiem a je mi velmi luto, ze niektorym sa nedari upiect, pretoze je naozaj vyborna.
    kazdopadne dakujem za vsetky komentare, necakala som, ze bude mat az takyto velky uspech :)


  • mysenka, 9. marca 2014 o 16:08
    Dnes som ju piekla, no nedopiekla :((( Stalo sa mi presne to, čo už bolo spomenuté, že cesto vo vnútri je surové a to som ho piekla o pol hodinu dlhšie! :((((


  • julianka2, 21. marca 2014 o 20:11
    Práve pečiem túto tortičku už po štvrtýkrát, je vynikajúca!!! Prvá sa mi nepodarila, pretože mám menšiu formu, takže sa v strede nedopiekla a spľasla. Keď ju ale pečiem na 150° je super.:) Dávam do nej len 1/4 hrnčeka cukru a ani ten podla mňa nie je treba, torta je dosť sladká.:) Ďakujem za receptík, doma sa jej nevieme dojesť! :)


  • danielka11, 19. apríla 2014 o 15:46
    Ja by som sa chcela opýtať, či sa vajcia dávajú celé, alebo len žľtka?


  • pusinatko, 4. mája 2014 o 10:47
    Najlepsia torta aku som kedy jedla. Robim ju pravidelne aj teraz :-) Dakujem za receptik. Davam do nej spaldovu muku polohrubu. Mnam uz sa na nu tesim....


  • elena, 14. mája 2014 o 15:54
    Pri pečení korpusu treba vydržať, trvá to dlhšie, ale skúsiť špajdľou a ešte aj vôňa musí ísť z rúry silná, a radšej nech je na povrchu trochu tmavšia ako vnútri surová.....


  • elena, 14. mája 2014 o 15:58
    No, práve som ju dokončila - vonku je 13°C , tak sa chladí na balkóne...uvidím, ako bude prijatá osadenstvom - robím ju prvýkrát.


  • h8u, 15. mája 2014 o 14:04
    @elena tak ako, chutilo im? :)


  • domiblack, 27. mája 2014 o 12:52
    dneska som ju robila už druhýkrát a je úplne neskutočná, ale aj prvý aj druhý raz som dala len 2/3 hrnčeka cukru a 200g čokolády+180ml šľahačky a bola SUPER !! :)


  • majcici44, 30. mája 2014 o 16:40
    Kurna dodrbalo sa to na celej ciare a to sme isli podla receptu -_- a nič z toho dojebabrali sme 10 vajec anwm čo a nič z toho :D


  • lindarty, 30. júna 2014 o 10:26
    ani mne sa cesto nepodarilo, vo vnutri ostalo take polepene... avsak spravila som si iny korpus, miesto kakaa som don dala granko, snad sa podobal tomu povodnemu a ostatne som dokoncila podla tohto receptu. na koniec sme mali taku dobru tortu, ze sa ponej len tak zaprasilo ;-)


  • andreyca, 22. júla 2014 o 10:49
    Ruru zohrejem na 180st, potom peciem pri 180 cca 15min. a potom znizin na 160; celkovy cas pecenia do hodiny.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Teším sa, keď mi uvarí manželka
Získal 3x ocenenie Gurmán Award – kuchár roka, je majiteľom a zároveň šéfkuchárom reštaurácie Albrecht, môžete ho vidieť na obrazovke a vydal už tri kuchárske knihy – Jaroslav Žídek.

Jablková pita
Syn sa chystal striekať chardonnay v hone Ingle. Musel som sa poponáhľať. V strede hektárovej vinice pri kamenici rastie statná letná jabloň. Má veľké tvrdé plody s ružovými škvrnkami.

Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist