Čipsy z tapioky
Tomáš Lysý
šéfkuchár reštaurácie Iasai v Bratislave, 20. novembra 2019
šéfkuchár reštaurácie Iasai v Bratislave, 20. novembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Tapiokové perly u varíme vo vode s rybacím práškom, až kým nie sú priehľadné. Potom opatrne scedíme a natrieme na silikónové podložky na pečenie.
- 2
Podložky položíme na plech a necháme sušiť v rúre pri teplote 50 °C asi 7 hodín.
- 3
Pred podávaním vyprážame v oleji zohriatom na 240 °C.
Tiež čipsy:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu