Čipsy z tapioky
Tomáš Lysý
šéfkuchár reštaurácie Iasai v Bratislave, 20. novembra 2019
šéfkuchár reštaurácie Iasai v Bratislave, 20. novembra 2019

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Suroviny
100 g |
|
500 ml |
|
20 g (dashi granule) |
|
(vhodný na vyprážanie) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Tapiokové perly u varíme vo vode s rybacím práškom, až kým nie sú priehľadné. Potom opatrne scedíme a natrieme na silikónové podložky na pečenie.
- 2
Podložky položíme na plech a necháme sušiť v rúre pri teplote 50 °C asi 7 hodín.
- 3
Pred podávaním vyprážame v oleji zohriatom na 240 °C.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: