Čínske rezance s kačkou

helga50 - fotkahelga50, 20. júna 2014
Čínske rezance s kačkou
Foto: helga50

Suroviny

 aj s kožou




Postup

  1. 1

    Pečené kačacie prsia si nakrájame na kocky a dáme na rozpálenú panvicu trošku osmažiť do chrumkava (ja pridávam aj na kocky nakrájanú kožu z chrbta alebo inej časti).

  2. 2

    Pridáme na pásiky nakrájanú mrkvu, čínsku kapustu a na koliečka pokrájaný pór a opekáme. Medzitým si do teplej vody namočíme ryžové rezance cca na 10 minút.

  3. 3

    Keď sa trošku zeleninka osmaží pridáme sójovú omáčku podľa chuti a premiešame.

  4. 4

    Do tejto zmesi ktorú máme na rozpálenej panvici pridáme scedené ryžové rezance a opekáme všetko spolu ešte nejaké 4 minútky. Hotovo! :)

Diskusia k receptu

xanadu1955
Ešte by som sa chcela opýtať, ryžové rezance sa Ti pri opekaní nelepia, ja mám s tým dosť neblahú skúsenosť keď robím čínu tak sa mi dosť zlepia a nemám to rada a Tvoje zlepené nie sú, prosím poraď. Ďakujem
helga50
Tak hneď na začiatku sa trocha lepia ale potom sa prestanú poriadne treba miešať a varechou oddeľovať . Ono len na začiatku sú také .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia