Postup
-
1
Čínske čierne huby namočíme deň vopred do studenej vody a pred prípravou ich hodinu povaríme.
- 2
Cibuľu nasekáme nadrobno, cesnak nakrájame a roztlačíme. Z paradajok stiahneme šupku, odstránime jadrovník a rozštvrtíme ich.
- 3
Zelenú zelerovú vňať a čínsku kapustu nakrájame na tenké prúžky. Na rozpálenom oleji opražíme najprv cibuľu a cesnak, pridáme uvarené a odkvapkané huby, nakrájanú zeleninu a za stáleho miešania opekáme asi 2 - 3 minúty.
- 4
Potom pridáme sójovú omáčku, podľa chuti osolíme, okoreníme mletým bielym korením a zázvorom, primiešame nasekanú zelenú petržlenovú vňať, zalejeme kuracím vývarom a povaríme 2 - 3 minúty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu