Čínska kapusta po thajsky

bannanni - fotkabannanni, 6. februára 2014

Obsahuje veľa kys. listovej, horčíka, niacínu, vit. A, C, E

2-3
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

2 PL
3 strúčiky
4 šálky
2/3 šálky
1/2 šálky
1 a 1/2 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme cesnak, pridáme na tenké rezance pokrájanú čínsku kapustu a chvíľku opražíme.

  2. 2

    Podlejeme trochou vody, pridáme kukuricu a podusíme 2 až 3 minúty.

  3. 3

    Pridáme sójovú omáčku, citrónovú šťavu, prisypeme arašidy. Spolu ešte asi 1 až 2 minúty podusíme.

Diskusia k receptu

martina34
fajný receptík, škoda, že nie je aj foto, ale určite vyskúšam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia