Čína na sladko

dena94 - bez fotkydena94, 27. septembra 2012

Recept je jednochy a chutny.Vymyslela som ho sama a robila som ho dnes prvy krat a oplatilo sa,

4
porcie
5 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 čaj.lyžice




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si nakrájame na menšie rezance.Dáme si ich do misky a pridáme podĺa vlastnej chuti: sojovú omáčku ,vorchester ,čierne korenie ,so ĺ,vegetu ,olivový olej ,med a všetko poriadne premiešame a necháme odstát´ najlepšie celú noc.

  2. 2

    Pripravíme si rezance podĺa návodu.Ked´máme kuracie prsia odležané uz ich len orestujeme na prudkom ohni bez oleja(ak máte teflonovu panvicu/ ak nie stačí trochu olivového oleju.Ked´už máme mäsko opečené pridáme uvarené rezance a spolu to ešte opekáme asi 6 min.

  3. 3

    Podĺa chuti dochútime a prejem Dobrú chut´ (:

Diskusia k receptu

stacy77777
toto ma zaujalo,ryžové rezance milujem,som veľmi zvedavá,ako to chutí s medom....určite skúsim
dena94
Je to fakt dobré.len to neprežeň s medom ((:
dena94
Ja som nedostala v obchode ryžové rezance ale zemiakové, tiež čínske ,neviem možno ic moznáš tiež boli dobré ale ryžové k tomu budú určite lepšie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia