Čína na sladko

Autor receptu: dena94

Recept je jednochy a chutny.Vymyslela som ho sama a robila som ho dnes prvy krat a oplatilo sa,

4
porcie
5 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia si nakrájame na menšie rezance.Dáme si ich do misky a pridáme podĺa vlastnej chuti: sojovú omáčku ,vorchester ,čierne korenie ,so ĺ,vegetu ,olivový olej ,med a všetko poriadne premiešame a necháme odstát´ najlepšie celú noc.
  2. Pripravíme si rezance podĺa návodu.Ked´máme kuracie prsia odležané uz ich len orestujeme na prudkom ohni bez oleja(ak máte teflonovu panvicu/ ak nie stačí trochu olivového oleju.Ked´už máme mäsko opečené pridáme uvarené rezance a spolu to ešte opekáme asi 6 min.
  3. Podĺa chuti dochútime a prejem Dobrú chut´ (: